Ellen op stap in Ghana - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van riteco - WaarBenJij.nu Ellen op stap in Ghana - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van riteco - WaarBenJij.nu

Ellen op stap in Ghana

Door: ***

Blijf op de hoogte en volg

28 Mei 2006 | Nederland, Amsterdam

Welkom op Riteco.waarbenjij.nu,

In dit dagboek kun je vanaf 26 juli 2006 berichten lezen, waarop iedereen kan reageren. Zodra ik een bericht hebt geplaatst krijgt iedereen die zijn emailadres heeft ingevuld een e-mail (zie de mailinglist). Zo weet iedereen precies wanneer er weer iets nieuws in mijn dagboek staat.

Ghana Links:

www.mchildcare.nl

• 19 Juni 2006 - 09:51

Martien:

Ellen,

al een beetje zenuwachtig?

groet,
    Martien

• 19 Juni 2006 - 14:20

Martien:

Ja, ik word wel lichtelijk nerveus. Maar ook wel erg leuk hoor.

Groetjes
    Ellen

• 23 Juni 2006 - 13:26

Julisca:

Ik weet zeker dat ze daar helemaal weg van je zullen zijn en dat je daar heel veel goeds zult gaan doen!!

• 01 Juli 2006 - 21:28

Iris:

Ha Ellen,

Nog even stressen en op je tanden bijten, maar voor je het weet is het zover en heb je alles rond. Succes met de laatste voorbereidingen en probeer alvast te genieten!

Liefs Iris

• 21 Juli 2006 - 19:34

Daniëlle:

Leuk hoor, zo'n site! Ga heel erg genieten in Ghana, maar wél terugkomen, hè?!
    Liefs,
    Daniëlle.

• 24 Juli 2006 - 12:15

Julis:

Overmorgen is het dan zover! Ik denk dat je nu behoorlijk gespannen zult zijn. Ik wens je bij deze nogmaals een hele goede reis en een supertijd daar!!
    Enne......watch out voor het stamhoofd :-)
    Dikke kuzzzzz.

• 24 Juli 2006 - 17:26

Christa:

Nog even en dan ga je naar het verre Ghana. Ik ga veel aan je denken en zal je missen, maar voor je het weet, sta ik bij je op de stoep (of voor de hut).
    Kan ik gelijk dat stamhoofd checken!

Tot gauw, liefs Christa

• 25 Juli 2006 - 08:32

Bjorna:

Nog een nachtje slapen en dan begint het avontuur.
    Heel veel plezier en zorg dat je heel weer terug komt.

Groetjes Bjorna

• 26 Juli 2006 - 11:32

François:

Hoi Ellen
    Heb je een goede reis gehad?Ik wens je een geweldige tijd in Chana en spreek je snel.
    liefs François.

• 26 Juli 2006 - 15:43

Pauli:

Hoop dat je een goede reis hebt gehad. Op naar het avontuur. liefs Pauli

• 26 Juli 2006 - 19:50

Riteco:

Dag Ellen,

Hopelijk heb je een goede reis gehad. Warmer dan hier kan het in Ghana niet zijn, want op het moment vallen hier de mussen van het dak.
    We hopen snel van je te horen.

Groeten,
    Pa en Bart

• 27 Juli 2006 - 10:35

Miranda:

Hoi Ellen,
    Ben je goed aangekomen in Accra? Ik wens je een geweldige tijd toe en blijf gezond!
    Groetjes, Miranda

• 27 Juli 2006 - 10:59

François:

Hoi Ellen.
    Hoe is je eerste confrontatie met Ghana?
    Ben je al op de plek van bestemming?Ben erg benieuwd hoe het je zal vergaan met de weeskindjes.
    ik weet ook eigenlijk niet of je ze daar onderwijs gaat geven of dat je een ander doel hebt.Ik houd het wel in de gaten.

Groeten François.

• 27 Juli 2006 - 12:41

Bjorna:

Hoi Ellen,

En hoe is het daar in Ghana. Een leuk stamhoofd ?

• 27 Juli 2006 - 18:10

Ellen:

Hallo allemaal,

Nou ik ben er. De reis is in ieder geval goed verlopen. De eerste indruk is goed. Hopelijk blijft dat zo. Geweldige temperatuur. Niet zo warm als bij jullie. Morgen ga ik naar Damango en hoop morgenavond ook nog enthousiast te zijn. Ik weet niet of ik vandaaruit kan mailen maar doe mijn best.

• 27 Juli 2006 - 18:28

Pauli:

So far
    So good!!!
    Succes

• 29 Juli 2006 - 11:28

Anneke:

Hee Ellen,

Fijn dat de reis goed is verlopen, de zwarte zaterdag in Frankrijk is begonnen, je moet maar zo denken...erger dan dat kan haast niet...veel succes met de verdere voortgang en veel liefs vanuit hier,

Anneke en Irma

• 30 Juli 2006 - 12:27

Petra:

Hoi Ellen,
    Fijn dat je goed over bent gekomen. Heel veel plezier daar en geniet er van!
    Dikke kus Petra

• 31 Juli 2006 - 08:45

Lara:

Hoi Ellen fijn te horen dat de reis goed is verlopen. Het zal wel een grote omslag zijn daar, veel nieuwe indrukken. Ik hoop dat je de komende tijd veel mooie ervaringen zult opdoen. heel veel groetjes Lara

• 04 Augustus 2006 - 20:25

Julis:

Goed om te lezen dat je goed ben aangekomen. Ik moet vaak aan je denken......

• 05 Augustus 2006 - 10:20

Eline:

Hoi tante Ellen,
    Ik hoop dat het goed met je gaat en wens je veel succes daar. Groeten aan alle kindjes.

• 05 Augustus 2006 - 10:21

Ageeth:

Hé Ellen,
    Hoe gaat ie daar? Ben heel benieuwd hoe het in het weeshuis is.
    Succes!

• 08 Augustus 2006 - 19:37

Sandy:

Ik hoop dat het goed met je gaat en dat je de lange avonden goed doorkomt! Succes met je missie!

• 09 Augustus 2006 - 19:47

Miriam:

hoi Ellen, veel plezier en veel succes daar in het verre Chana.
    Groetjes Miriam

• 10 Augustus 2006 - 10:45

Annemarie:

Ha Ellen,
    Ik hoop dat je het erg naar je zin hebt en veel goeds kunt doen. Veel succes en plezier!

• 12 Augustus 2006 - 13:56

Ria:

Hallo Ellen
    IK heb je mijn emailadres toegestuurd. Alles goed verder? Alleen het eten is nog wennen, Groetjes Ria

• 13 Augustus 2006 - 11:42

Ellen:

Hallo allemaal,

Het is hier heel bijzonder. Ben anderhalve week in een weeshuis in het Noorden geweest, Damango. De kinderen slapen daar op de grond. Zelfs niet op een kleedje. Op school zijn er klassen met honderden kinderen. Niet te geloven. Er zijn zoveel kinderen. Volgende week ben ik in Sunyani en is er een beter netwerk. Dan vertel ik meer. Bedankt voor jullie reacties. Erg leuk. Ik gebruik trouwens het volgende mailadres. riteco@bc-enschede.nl
    Tot gauw

• 15 Augustus 2006 - 13:31

Elles:

Dag Ellen,

Ik hoop dat je al een beetje je draai hebt gevonden daar en ik wens je heel veel succes.

Gr. Elles

• 16 Augustus 2006 - 19:19

Pauli&Tom:

Hey Ellen,
    Vanuit Lilongwe ( Malawi) een groet.
    Hou je taai. Op onze reis hierheen al veel gezien. OOk een weeshuis. Hoop dat jij er wat beter bij zit. Heel veel groetjes en tot mails. jow

• 18 Augustus 2006 - 21:40

Fam. Albers:

Hoi Ellen,

Veel groeten van Jos en de rest...
    We wensen je veel succes en hopen dat je (tussendoor) ook nog kunt genieten.
    Doeg.

• 21 Augustus 2006 - 06:08

Mieke:

Hoi Ellen,

eindelijk het goede adres gevonden..daarom pas laat reactie van Fam. Timmerman. Ik ga ervan uit dat het je bevalt. Voor nu een dikke kus van Bas, Marcel en mij

• 21 Augustus 2006 - 09:17

Meike:

Hoi Ellen,
    Alles goed daar? Heb je al wat foto's geschoten??
    Ga je ook lesgeven aan die klas met 100 kinderen?! De saxefoon doet het nog steeds heel goed! Groetjes Meike